top of page

Betaalmethode en verzending


We begrijpen dat het belangrijk is om duidelijkheid te bieden over hoe je kunt betalen voor je aankopen en hoe we je bestellingen verzenden. Hier vind je gedetailleerde informatie over onze betaalmethoden en verzendingsprocedures.
 

Minimumbestelbedrag van €25
 

Voor efficiënte verwerking en verzending hanteren wij een minimumbestelbedrag van €25. Bestellingen onder dit bedrag kunnen niet worden verzonden, maar zijn wel beschikbaar voor ophaling. Dit stelt ons in staat om onze producten tegen redelijke prijzen aan te bieden en de kwaliteit van onze service te handhaven.
 

Betaalmethoden:

iDeal (in Nederland): Een populaire online betaalmethode in Nederland die directe overboekingen vanuit je bankrekening mogelijk maakt.

Bancontact: Een veelgebruikte betaalmethode in België waarmee klanten veilig en snel online kunnen betalen via hun bankrekening.

Giropay: Een populaire betaalmethode in Duitsland waarmee klanten directe betalingen kunnen doen via hun bankrekening, vergelijkbaar met iDeal en Bancontact.
 

Verzending:

 1. Standaardverzending: Onze standaard verzendoptie biedt een manier om je producten te ontvangen. De levertijd kan variëren afhankelijk van je locatie levering is meestal tussen 2 en 5 werkdagen, zitten er feestdagen tussen dan kan het oplopen tot 1 tot 2 weken.

 2. Verzekerd verzending: We zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van je bestelling ook is je pakket tot €250 verzekerd tegen verlies of schade.

 3. Verzendopties zijn berekend inclusief verzend- en verwerkingskosten Alle bestellingen worden verzonden met een trackingnummer, zodat je de voortgang van je levering kunt volgen.

  Nederland Verzend - en verwerkingskosten € 6.95 tot 23kg
  Nederland Verzekerd verzending €9.97 tot 23kg

  België  Verzend - en verwerkingskosten 11.57 tot 23kg
  België  Verzekerd verzending€13.42

  Afhalen is niet mogelijk!

   

Houd er rekening mee dat we ons best doen om bestellingen die voor 12:00 uur worden geplaatst dezelfde dag nog te verzenden, mits anders aangegeven bij het product. De daadwerkelijke levertijd kan echter variëren en is afhankelijk van de verzendmaatschappij.

Bij Nutrigrow Solutions staan klanttevredenheid en transparantie hoog in het vaandel. Als je vragen hebt over onze betaalmethoden of verzending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We staan klaar om je te helpen en je winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Bedankt dat je voor Nutrigrow Solutions hebt gekozen voor je winkelbehoeften. We hopen dat je geniet van je shoppingervaring!

Versie 1 -2-2024

bottom of page