top of page

Nutrigrow Solutions

HYPER

PRO SERIE'S NUTRI-HYPER 2-32-26

Verfijn Uw Oogst met NUTRI-HYPER – De Ultieme Boost voor de Afwerking van Uw Planten.

NUTRI-HYPER staat bekend als de krachtige eindsprint in de plantenvoeding. Het is de betrouwbare partner voor kwekers die hun gewassen naar een uitzonderlijk niveau van perfectie willen tillen.

 

De Essentie van Kwaliteit en Snelheid. NUTRI-HYPER vertegenwoordigt de volgende generatie in plantenvoeding, speciaal geformuleerd om het rijpingsproces van uw gewassen te versnellen voor een bloei en vruchtzetting die verder gaat dan gewoon. Deze speciale blend is de sleutel tot niet alleen meer, maar betere opbrengsten met een smaak en kwaliteit die de norm overtreft.

Aangepast voor Alle Teeltstijlen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, van hydrocultuur tot aarde, NUTRI-HYPER met een NPK van 2-32-26 integreert naadloos in elke teeltmethode. Deze formule biedt gemak zonder in te boeten aan efficiëntie, waardoor u uitstekende resultaten behaalt met minimale inspanning.

Signalen voor Overvloed. NUTRI-HYPER geeft een signaal aan uw planten dat het tijd is voor de eindspurt, wat een snellere en rijkere rijping stimuleert. Het zorgt voor een overvloed aan essentiële mineralen die niet alleen de oogstgrootte maar ook de smaakeigenschappen ten goede komen, en intensiveert de productie van essentiële oliën en actieve bestanddelen in de finale bloeifase.

Perfecte Harmonie met NUTRI-BLOOM. De synergie tussen NUTRI-HYPER en NUTRI-BLOOM is de definitie van teelt perfectionisme. Gebruik ze samen om het meest uit de bloeiperiode te halen, waardoor uw planten bloeien met ongekende schoonheid en overvloed.

Bewezen Resultaten, Geoptimaliseerd voor Uw Tuin. Met een eenvoudige dosering van 0,5 tot 2,0 gram per liter water - of gecombineerd met NUTRI-BLOOM voor een harmonieuze voedingservaring - levert NUTRI-HYPER alles wat uw planten nodig hebben in een heldere oplossing. Geschikt voor aarde, kokos of hydrocultuur, en geoptimaliseerd voor bloei bij planten, geeft NUTRI-HYPER de garantie voor een ongeëvenaarde oogst.

Stap over op NUTRI-HYPER en ervaar zelf waarom topkwekers wereldwijd vertrouwen op deze formule voor het ultieme eindresultaat.

Guaranteed Analysis


Total Nitrogen (N) 2%
Total Phosphate (P2O5) 32%
Total potash (K2O) 26%
Total Magnesium (MgO) 6%
Total Boric Acid (B) 0,06%
Total Copper (Cu)EDTA 0,05%
Total Iron (Fe) EDTA/EDDHA 0,04%
Total manganese (Mn)EDTA 0,22%
Total Molybdenum (Mo) 0,005%
Total Zink (Zn) EDTA 0,03%

Total E73 1.5%

Specificaties voor Succes

Totaal gewicht voor 1000L oplossing 1.0kg

Aanbevolen gebruik: Standalone 0,5 – 2,0g/l  in combinatie met BLOOM 0,5 – 1,0g/l

Geschikt voor mediums: Aarde, Kokos, Hydrocultuur

Geoptimaliseerd voor de hyperstimulatie van bloei bij planten

Get on the List

Sign up to receive the first word when we go live.

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page