top of page

Retourneren en Herroepingsrecht - Nutrigrow Solutions
 

Onze producten moeten voldoen aan strikte normen voor veiligheid en zuiverheid. Daarom accepteren we alleen retourzendingen van ongebruikte producten. We begrijpen dat soms retourneren nodig kan zijn, maar om de hoogste kwaliteit te waarborgen, moeten onze producten altijd veilig en ongebruikt blijven. Dit beleid is bedoeld om onze klanten te verzekeren dat we alleen producten verkopen die voldoen aan de hoogste normen voor planten en voedselveiligheid.
 

Bedenktijd en Retournering

 

Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen voor al onze bestellingen. Alle producten die bij Nutrigrow Solutions zijn aangeschaft, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, op voorwaarde dat ze zich in hun originele gesealde staat en verpakking bevinden.
 

Uitgezonderde Artikelen die we niet terug nemen:
 

•            Producten waarvan de Garantie zegel is verbroken.
•            Artikelen die volgens uw specificaties zijn aangepast.
•            Producten die zijn gebruikt en of beschadigd door gebruik.
•            Verpakking van grondstoffen waarvan de verpakking is geopend.

•            Producten die ergens anders zijn ingekocht partners/leveranciers/winkels

Annuleringen:
Als u een bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen annuleringen alleen accepteren als de bestelling nog niet is verzonden!

Defecte Producten:
Als het product dat u heeft ontvangen defect is of niet naar behoren werkt, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op om een retourzending of ruil te regelen. De verzendkosten voor defecte producten zijn voor onze rekening.

 

Retourproces:

Als u een artikel wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar teamnutrigrowsolutions@gmail.com met als onderwerp "RMA" en vermeld het ordernummer of factuurnummer. Wij sturen u vervolgens een e-mail met gedetailleerde retour instructies.
 

Kosten voor Retourneren:

Bedenktijd en verkeerd bestelde producten: De kosten voor retournering zijn voor uw eigen rekening en risico. Bewaar het verzendbewijs om eventuele schade van de vervoerder bij verlies te kunnen claimen.

Terugbetaling van Retourzendingen:

Na ontvangst van uw retourzending wordt het volledige orderbedrag (exclusief verzendkosten) binnen ongeveer 14 werkdagen aan u overgemaakt. Houd er rekening mee dat dit de verwerkingstijd voor de terugbetaling is.

bottom of page