top of page

Nutrigrow Solutions

BLOOM

PRO SERIE'S NUTRI-BLOOM 8-15-36

Ontluikende Pracht met NUTRI-BLOOM – Het Hoogtepunt van Plantenvoeding Stap binnen in de fase waar elke kweker naar uitkijkt: de bloei. Hier onthult Nutrigrow Solutions haar meesterstuk: NUTRI-BLOOM, speciaal samengesteld om uw planten tijdens hun bloeifase te laten schitteren.
 

Vruchtbare Resultaten, NUTRI-BLOOM de vertrouwde compagnon van kwekers die streven naar perfectie. Waar NUTRI-GROW de fundering legt, brengt NUTRI-BLOOM  het levenswerk tot volle bloei. Dit is de periode waarin planten hun ware potentieel onthullen, en dankzij BLOOM, doen ze dat met verbluffende resultaten.
 

Vereenvoudigde Schoonheid, In de complexe dans van de bloeiperiode biedt BLOOM een eenvoudige stap naar schoonheid. De zorgvuldig uitgebalanceerde formule, geperfectioneerd voor de 12/12 lichtcyclus, voedt uw planten met precisie, waardoor elke knop en bloem tot zijn recht komt.

Een Symfonie van Voeding Slechts een kilo NUTRI-BLOOM transformeert in een oceaan van 1000 liter rijke, voedende oplossing. Elke druppel is een belofte aan uw planten, een uitnodiging voor weelderige bloesems en een rijke oogst.

De NUTRI Trilogie met NUTRI-GROW voor krachtige wortels en stengels, NUTRI-BLOOM voor betoverende bloemen, en NUTRI-HYPER voor de ultieme afwerking, biedt onze trilogie een harmonieus voedingsconcert voor elke fase van het plantenleven.

Kwekersgemak Net als zijn broeder NUTRI-GROW, is NUTRI-BLOOM een genot in gebruik. Geschikt voor elk medium en is niet alleen geoptimaliseerd voor medicinale kruidenplanten, maar ook voor alle bloeiende en vrucht dragende planten, is het de veelzijdige keuze voor professionals en liefhebbers die nu binnen uw bereik ligt.
 

Sluit u aan bij de elite van kwekers die NUTRI-BLOOM al kennen als hun geheim voor een overvloedige oogst. Bij Nutrigrow Solutions, bloeit succes.

Guaranteed Analysis


Total Nitrogen (N) 8%
Total Phosphate (P2O5) 15%
Total potash (K2O) 36%
Total Magnesium (MgO) 3.2%
Total Boric Acid (B) 0,06%
Total Copper (Cu)EDTA 0,05%
Total Iron (Fe) EDTA/EDDHA 0,04%
Total manganese (
Mn)EDTA 0,22%
Total Molybdenum (Mo) 0,005%
Total Zink (Zn) EDTA 0,03%

Total E73 1%

Specificaties voor Succes
 

Totaal gewicht voor 1000L oplossing: 1.0 kg

Aanbevolen gebruik: 0,5 – 1,5g/l

Geschikt voor: Aarde, Kokos, Hydrocultuur

Optimaal voor de bloeifase van planten

Compatibel met: NUTRI-HYPER, Magical Pro, V-Booster

Houd er rekening mee deze feedchart is een Baseline
bottom of page