top of page

Nutrigrow Solutions

GROW

PRO SERIE'S NUTRI-GROW 15-5-20

Maak kennis met onze beproefde formule: NUTRI-GROW, de sleutel tot een succesvolle groeifase voor uw kostbare gewassen.
 

Onze NUTRI-GROW is meer dan alleen plantenvoeding, het is de ruggengraat voor iedere hobbyist of kwekerijen die zich specialiseren in planten. Dit product staat aan de basis van enkele van de meest gezonde en robuuste gewassen in de sector. 

 

Maar de kracht van NUTRI-GROW reikt verder dan dat. Het is ook prima geschikt voor de moestuinliefhebber en de verzorging van gewone kamer- en tuinplanten. De veelzijdige formule is perfect afgestemd om een breed scala aan planten te voeden, van sappige tomaten en kruidige pepers tot fleurige bloembedden en weelderige kamerplanten. Met NUTRI-GROW zorgt u voor een krachtige groei en een levendige gezondheid, in elke pot en elke tuin.

Speciaal voor Jonge Planten NUTRI-GROW is specifiek ontwikkeld om de perfecte voedingsbasis te bieden voor stekjes en de eerste levensweken van planten. Het ondersteunt een sterke wortelontwikkeling en een gezonde vroege groei, wat essentieel is voor de latere bloeifase en oogstresultaten.

Eenvoud en Efficiëntie Neem afscheid van de complexiteit van meerdere voedingsflessen en ingewikkelde schema's. NUTRI-GROW biedt een enkelvoudige, effectieve oplossing voor de voedingsbehoeften tijdens de groeifase. Met slechts 1 kg van ons product kunt u tot 1000 liter voedingsoplossing maken - efficiëntie en kwaliteit in één.

De Complete Voedingsset NUTRI-GROW is het begin van een compleet voedingssysteem, bestaande uit een trilogie van groei, bloei, en hyper-ontwikkeling. Gezamenlijk met NUTRI-BLOOM en onze NUTRI-HYPER biedt het een alomvattende ondersteuning voor uw planten door alle levensfases heen.

Gebruiksvriendelijkheid Simpelweg 0,5 tot 1,5 gram NUTRI-GROW oplossen per liter water totdat de oplossing helder is. Onze formule is ideaal voor aarde, kokosvezels en hydrocultuur.
 

Een Rijke Oogst Wacht Vertrouw op de keuze van de experts. Verrijk uw plantenvoeding met NUTRI-GROW en ervaar de overvloedige groei en bloei die professionals al jarenlang waarderen.

Kies voor Nutrigrow Solutions en zie hoe uw planten op TOP niveau presteren.

Guaranteed Analysis


Total Nitrogen (N) 15%
Total Phosphate (P2O5) 5%
Total potash (K2O) 20%
Total Magnesium (MgO) 8%
Total Boric Acid (B) 0,06%
Total Copper (Cu)EDTA 0,05%
Total Iron (Fe) EDTA/EDDHA 0,04%
Total manganese (Mn)EDTA 0,22%
Total Molybdenum (Mo) 0,005%
Total Zink (Zn) EDTA 0,03%

Total E73 1%

Specificaties voor Succes

Totaal gewicht voor 1000L oplossing: 1.0 kg

Aanbevolen gebruik: 0,5 – 1,5g/l

Geschikte mediums: Aarde, Kokos, Hydrocultuur

Geoptimaliseerde voeding voor groei van planten

Get on the List

Sign up to receive the first word when we go live.

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page