top of page

Nutrigrow Solutions

Organics
Grow

Nutrigrow Organics Bottle's

Biologische Veganistische Voeding voor Optimaal Plantenwelzijn

Nutrigrow Organics Grow biedt een toonaangevende biologische en veganistische plantenvoeding met een perfect uitgebalanceerde NPK-verhouding van 6-2-2  (3:1:1 N:P:K) voor de groeifase. Deze voeding is speciaal geformuleerd om duurzame groei te bevorderen, waarbij de hoogste kwaliteit ingrediënten worden gebruikt om zowel gezonde groei als milieuvriendelijkheid te waarborgen.

Duurzame Groei met Biologische Formule

Onze biologische formule garandeert dat je planten essentiële voedingsstoffen op een duurzame en milieuvriendelijke manier ontvangen. Nutrigrow Organics Grow wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die niet alleen een gezonde groei bevorderen, maar ook in lijn zijn met veganistische principes. Kies voor duurzame groei met onze biologische voeding.

Food
Life

Optimaal Ondersteund met NPK-Verhouding 3:1:1

De nauwkeurig afgestemde NPK-verhouding van 6-2-2, gelijk aan 3:1:1 (N:P:K), voorziet planten tijdens hun groeifase van de essentiële voedingsstoffen. Stikstof stimuleert blad- en stengel-ontwikkeling, fosfor bevordert sterke wortelgroei, en kalium is cruciaal voor de algehele vitaliteit van de planten. Geef je planten de optimale ondersteuning die ze nodig hebben.

Veganistisch Verantwoord Voeden met Aminozuren

Nutrigrow Organics Grow biedt niet alleen de benodigde voedingsstoffen, maar ook gemoedsrust door ethisch verantwoorde keuzes te ondersteunen. Onze voeding is volledig veganistisch en in harmonie met zowel de natuur als ethische waarden. Bovendien bevat het een compleet assortiment aminozuren, de bouwstenen van eiwitten, om het welzijn van je planten te optimaliseren. Kies voor groei met de kracht van biologische, veganistische voeding en geef je planten de voorsprong die ze verdienen.

Plant DNA Helux
bottom of page