Hier is een eenvoudig recept voor salsa Picante:
Ingrediënten:
4 tomaten, fijngehakt
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 jalapeñopeper, fijngehakt (verwijder de zaden voor minder hitte als je wilt)
Verse koriander, gehakt naar smaak
Sap van 1 limoen
Zout en peper naar smaak
Instructies:
Meng de fijngehakte tomaten, ui, knoflook en jalapeñopeper in een kom.
Voeg verse koriander toe naar smaak.
Pers het sap van de limoen over de groenten.
Breng de salsa op smaak met zout en peper.
Roer alles goed door elkaar.
Laat de salsa minstens 30 minuten in de koelkast staan om de smaken goed te laten mengen. Serveer met tortillachips of als bijgerecht bij je favoriete gerechten. Geniet van je pittige salsa! Heb jij een lekkere salsa variant? of heb je deze al eens geprobeerd zet het hieronder neer ik ben benieuwd!