top of page

Nutrigrow Solutions

Fruit Fuel™

Fruit Fuel zakken

Perfectly Balanced NPK Ratio

Onze FRUIT FUEL™ is zorgvuldig samengesteld om de ideale NPK-verhouding te leveren, cruciaal voor de groei en vruchtontwikkeling van pepers, paprika's en tomaten. Door deze nauwkeurige balans krijgen planten precies wat ze nodig hebben voor een sterke wortelontwikkeling, robuuste groei en een overvloedige oogst.

Lees verder

Innovation through Collaboration

De ontwikkeling van FRUIT FUEL™ is het resultaat van intensieve samenwerking tussen onze Lead Scientist, vooraanstaande paprika- en tomatentelers, en gerenommeerde universiteiten. Deze synergie heeft geleid tot een voedingsoplossing die wetenschappelijk onderbouwd is en getest in praktijksituaties, waardoor we een product van ongeëvenaarde kwaliteit kunnen bieden.

Lees verder

Tevreden boeren die kweken met fruit fuel
Familie die pepers kweekt op fruit fuel

Superior Results

FRUIT FUEL™ is niet alleen theoretisch superieur, het heeft zijn waarde bewezen in zeer uitgebreide testen en is erkend door de gemeenschap van ervaren telers. Gebruikers melden een zichtbaar hogere opbrengst en uitmuntende kwaliteit van hun vruchten, waardoor onze formule zich onderscheidt van de concurrentie.

Lees verder

Versatility for the Vegetable Garden

FRUIT FUEL™ is Initieel ontwikkeld voor paprika's en tomaten, blijkt onze formule ook zeer gunstig te zijn voor een breed scala aan andere moestuingewassen. Dit maakt het een onmisbare voedingsbron die de gezondheid en productiviteit van vrijwel elke plant in de moestuin ten goede komt.

Lees verder

Eigenaar kwekerij die happy is met de opbrengst
Kweker die happy is

Recognition from Experienced Gardeners

Onze formule staat hoog aangeschreven bij ervaren tuiniers vanwege de consistentie in kwaliteit en de betrouwbaarheid van de resultaten. Het is niet alleen een belofte, het is een bewezen verbetering die tuiniers daadwerkelijk kunnen zien en proeven in hun groenten. Stap over op onze FRUIT FUEL™ en ervaar zelf de uitzonderlijke kwaliteit en opbrengst die het uw tuin zal brengen.

Lees verder

Enrichment with Essential Minerals and E72

FRUIT FUEL™ gaat verder waar anderen stoppen. Terwijl standaard voedingsoplossingen de essentiële voedingsstoffen bieden, biedt onze unieke mix een volledig spectrum aan mineralen inclusief onze exclusieve E72, die een sleutelrol spelen in het stimuleren van de groei en bloei van planten. Onze klanten ervaren niet alleen een snellere groei en rijker bloeiende planten, maar ook een verbeterde algehele gezondheid van hun gewassen en vruchten die uitblinken in smaak. Wij zetten in op innovatie en kwaliteit, daar waar andere fabrikanten de grens trekken.

Lees verder

bottom of page